Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is onderweg in een ‘Court Purple’ colorway

10 april 2020 09:35
Een nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is onderweg in een ‘Court Purple’ colorway

Ondertussen hebben we al 2 colorways voorbij zien komen van de Air Jordan 1 High Zoom en er is alweer een mock-up opgedoken van een nieuwe colorway, genaamd de Air Jordan 1 High Zoom ‘Court Purple’.

Jordan Brand besteed ook in 2020 weer een hoop aandacht aan de Air Jordan 1. Zowel de traditionele Air Jordan 1 High als de Air Jordan 1 High Zoom. In december 2019 debuteerde de eerste colorway op het aangepaste model, namelijk de ‘Fearless’ colorway. Zo’n drie weken geleden verscheen de tweede colorway, genaamd de ‘Racer Blue’ colorway. Dit was een erg populaire colorway die binnen no-time was uitverkocht. Wel zijn de colorways nog verkrijgbaar voor resell prijzen via StockX.

Nu kunnen we alweer verlangen naar een nieuwe colorway die vandaag voor het eerst is opgedoken. Het gaat om een ‘Court Purple’ colorway en het is niet de eerste keer in 2020 dat we deze colorway zien. Op zaterdag 18 april 2020 zal er namelijk een Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ releasen om 09:00u ’s ochtends. KLIK HIER om het blog over deze colorway te lezen.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Court Purple’ | CT0978-005

Hoewel er nog geen officiële foto’s zijn opgedoken is er een mock up gemaakt van hoe de sneaker er ongeveer uit komt te zien. Dit betekent dat de sneaker er uiteindelijk nog wel iets anders uit komt te zien. Het lijkt erop dat de sneaker zal bestaan uit de kleuren Black, Court Purple, Hot Punch en Green Glow. De basis beschikt over een zwarte kleur met hier overheen voornamelijk de Court Purple kleur. Zo hebben de mudguards, eyestays en rondom de enkel een paarse kleur gekregen. Verder is de Swoosh verwerkt in een Green Glow kleur. Natuurlijk is er ook nog branding te vinden, zoals het Air Wings logo en de ‘ZOOM’ branding op de zijkant. Ook de midsole is verwerkt in een zwarte kleur, terwijl de outsole veel meer aandacht trekt. Deze beschikt namelijk over een gradient die van Green Glow overloopt in rood en uiteindelijk paars.

Helaas is er verder nog vrij weinig bekend over de sneaker. Een officiële releasedatum moeten we ook afwachten, maar volgens geruchten zal de sneaker in de herfst van 2020 droppen. Houd daarom tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij op de hoogte blijft van alle aankomende releases.


Jordan 1 High Zoom
Mock-up by House of Heat