Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 High Zip krijgt een heerlijke ‘Mystic Green’ colorway

5 mei 2019 09:21
Air Jordan 1 High Zip krijgt een heerlijke ‘Mystic Green’ colorway

De Air Jordan 1 High Zip geeft de kenmerkende Air Jordan 1 een stijlvolle en erg moderne uitstraling. Dit wordt natuurlijk gecreëerd door de toevoeging van de ritssluiting. Nu geeft Nike de Air Jordan 1 High Zip een nieuwe colorway, namelijk een ‘Mystic Green’ colorway. Een heerlijke sneaker perfect voor het zomerse weer.

De details

Op de Air Jordan 1 High Zip komt de kleur wit het meest naar voren. dit vind je zowel op de upper als op de zool. Naast wit vind je ook beige en Mystic Green. De beige kleur is voornamelijk rondom de hiel te zien, maar ook als omlijning van de tong. Ook het Mystic Green is te vinden rondom de hiel, dit is de band waarom het Jordan Wings logo is geplaatst. Dit is echter niet de enige plaats waar deze mooie kleur groen terugkomt. Ook op de toebox en op het label naast de ritssluiting is deze groene kleur te herkennen. Verder bestaat de sneaker uit zowel glad leer als gebarsten leer, beide in het wit. Wat opvallend is aan dit model, is dat de Swooshes die op de normale Air Jordan 1 te vinden zijn op de Air Jordan 1 High Zip zijn weggelaten. De sneaker wordt afgemaakt met een witte mid- en outsole. dit zorgt voor een frisse look.

De Air Jordan 1 High Zip ‘Mystic Green’ wordt verwacht te releasen op zaterdag 1 juni. Voor een prijs van €150,- kan jij deze sneakers toevoegen aan jouw collectie. Bekijk hieronder de foto’s en verdere informatie. Wil jij op de hoogte blijven? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Air Jordan 1 Zip 'Mystic Green'

AQ3742-003 · Prijs vanaf €326,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike