Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’

13 oktober 2020 14:31
Release Reminder: Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’

De NBA carrière van Michael Jordan zit vol verbazingwekkende momenten. Deze momenten worden vaak terug gebracht op een sneaker van Jordan Brand. De aankomende Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’ herleefd een van deze verbazingwekkende momenten, namelijk de 63 punten game tegen de Boston Celtics.

De Air Jordan 1 High kwam voor het eerst uit in 1985 en was ontworpen door Peter Moore. De eerste retro releases van de sneaker kwamen uit in 1994, gevolgd door het pensioen van Michael Jordan. Paar jaar later in 2001 kwam de legendarische sneaker terug samen met de eerste release van de Air Jordan 1 Mid. Op het begin was de Air Jordan 1 High helemaal niet populair, maar kunnen we dit nu niet bedenken. De Air Jordan 1 High is namelijk een van de populairste sneaker modellen op dit moment.

Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’

De Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’ heeft een bovenwerk gemaakt van getrommeld leer. Een witte kleur is te vinden op de toebox, midfoot en gebied rondom de enkel, terwijl deze worden bedekt met ‘Lucky Green’ overlays. Een opvallende rode kleur is gebruikt op het Jordan Wings logo en het Nike logo op de tong. De zwarte Swoosh wordt mooi gecombineerd met een zwarte tong en veters. Onder het bovenwerk rust een sail midsole en zwarte outsole.

De Air Jordan 1 High WMNS ‘Lucky Green’ zal vanaf donderdag 15 oktober via diverse geselecteerde Air Jordan-retailers verkrijgbaar zijn. Er zijn al veel raffles open, dus schrijf je snel in om een kans te krijgen op dit mooie paartje! Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Lucky Green'

DB4612-300 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Images by Footpatrol