Skip to content
Upcoming

Aankomende zaterdag 9 mei 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’

7 mei 2020 17:33
Aankomende zaterdag 9 mei 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’

De Air Jordan 1 High OG valt altijd goed in de smaak en dat is ook weer het geval met deze de ‘Game Royal’ colorway die aankomend weekend zal releasen.

We hebben vrij lang op de ‘Game Royal’ colorway moeten wachten. In november 2019 verschenen de eerste mock-ups van de sneaker en in december doken de eerste foto’s op. Wel was het al bekend dat de sneaker op zaterdag 9 mei 2020 zou releasen, dus het was alleen nog maar afwachten.

Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ | 555088-041

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en is verwerkt in verschillende kleuren. Zo zien we de kleuren blauw, wit en zwart terug. De toebox is verwerkt in een blauwe kleur, terwijl de mudguard eromheen zwart van kleur is. De zwarte kleur loopt over in de eyestays en is ook terug te vinden rondom de enkel en de hiel. Ook is de blauwe kleur terug te vinden rondom de enkel. De zijkanten van de sneaker zijn verwerkt in een witte kleur met een contrasterende zwarte Swoosh. Het Air Wings logo heeft een witte kleur gekregen.

Aankomende zaterdag 9 mei 2020 zal de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ om 09:00u ’s ochtends releasen voor een nieuwprijs van €160,-. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker!


Game Royal
Game Royal
Game Royal