Upcoming

Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ Release Reminder

24 september 2019 14:30
Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ Release Reminder

Aankomende donderdag 24 september 2019 staat er weer een nieuwe Air Jordan 1 release voor de deur. Op deze dag released Jordan Brand namelijk de Air Jordan 1 ‘First Class Flight’. Deze Air Jordan 1 is gebaseerd op de eigen verpakkingen en verzendontwerpen van Nike zelf.

De Air Jordan 1 heeft een vrij simpel design met een paar mooie en leuke details. Het bovenwerk is gemaakt van wit geperforeerd leer met geel leer rondom de enkel. De Swoosh is aan de binnenkant geel gekleurd en aan de buitenkant wit met een gele streep eromheen. Rondom de enkel en hiel zijn barcodes en verzendcodes te zien. Dit geeft de sneaker een zeer unieke look. In het tussenstuk van de Swoosh en het Air Jordan logo is een ode gedaan aan Michael Jordan, want op dit stuk staat in het klein de volledige handtekening van Michael Jordan.

De Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ released op donderdag 26 september voor €160,- via Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en check onze Releasekalender voor een volledige store list!


Air Jordan 1 High OG 'First Class Flight'

555088-170 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 'First Class Flight'
Air Jordan 1 'First Class Flight'
Air Jordan 1 'First Class Flight'
Images by Nike

The Turnover