Upcoming

Gedetailleerde look op de Air Jordan 1 ‘First Class Flight’

19 september 2019 14:30
Gedetailleerde look op de Air Jordan 1 ‘First Class Flight’

Vaak brengt Jordan Brand colorways uit die te maken hebben met gebeurtenissen uit Michael Jordan zijn carrière. Bij deze colorway is dat ook weer het geval. Alleen is de gebeurtenis dit keer iets anders aangekleed dan wij van Jordan Brand gewend zijn. Natuurlijk hebben wij het nu over de Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ die 26 september 2019 zal uitkomen.

De Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ is een fantasierijke sneaker, omdat deze wordt beïnvloed door hun eigen shipping department in Beaverton. Deze colorway werd al een tijdje geleden onthuld, maar er was geen releasedatum van bekend en ook waren er vele details niet zichtbaar op de sneaker.

Het model heeft een simpele witte basis waar vele details op zijn te vinden. Alleen op de outsole, branding op de tond, rondom de enkel en de outlining van de Swoosh beschikken over gele accenten. Op beide hakken zijn er barcode emblemen en kleine veiligheidspictogrammen te vinden. Deze details voegen extra contrast toe aan het witte bovenwerk doormiddel van een zwarte kleur.

Volgende week donderdag, 26 september 2019, zal de Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ uitkomen via nike.com. Dankzij Solebox hebben wij een duidelijk beeld gekregen van hoe de sneaker er nou daadwerkelijk uit ziet. Scroll naar beneden voor de foto’s! Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor een volledige Storelist Overview!


Air Jordan 1 High OG 'First Class Flight'

555088-170 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders
First Class Flight
First Class Flight
First Class Flight
Images by Solebox

The Turnover