Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 dropt een ‘Bleached Denim’ colorway op Low

4 mei 2020 16:01
Air Jordan 1 dropt een ‘Bleached Denim’ colorway op Low

Er staat weer een heerlijke old skool sneaker op de planning, namelijk een ‘Bleached Denim’ colorway en dit keer is het uitgevoerd op de super bekende Air Jordan 1 low. Het sneaker merk heeft het druk aankomende zomer, want de Air Jordan 1 Low ‘Bleached Denim’ is niet de enige sneaker die uit zal komen. Er staan er nog genoeg op de planning, en ook zitten er veel bijzondere bij naast dit paar waar heel veel naar uit kijken. Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen. Lees snel verder voor alle informatie.

De Air Jordan 1 kwam uit in in 1985 en dit jaar is de Low variant zeer geliefd. Het model was de eerste signature sneaker voor Michael Jordan. De sneaker is ontworpen door Peter Moore, en het was de bedoeling om het een klassieke basketbalschoen te laten worden en dat is gelukt! De sneaker was al voorzien van de kenmerkende Swoosh en had een Jordan wings logo gekregen. Ook was het paar voorzien van de Nike Air technologie.

Air Jordan 1 Low ‘Bleached Denim’

De ‘Bleached Denim’ heeft een echte ‘doe-het-zelf’ uitstraling. Het is een laag model met een colorway die voorzien is van een spijkerbroekstof. Je ziet wat donkere en verzadigde plekken op bepaalde punten, terwijl die snel weggespoeld worden door de ‘Bleach’ techniek. Sommige stukken van de sneaker zijn helemaal ‘weggebleekt’, dit zorgt ervoor dat de sneakers een harmonieuze uitstraling hebben. Natuurlijk is de sneaker voorzien van het witte leder die de basis vormt.

Release info

Helaas is er voor dit heerlijke paar nog geen releasedatum vrijgegeven, maar dat zal snel volgen. Wel verwachten we dat het paar in 2020 zal droppen Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van toffe paartjes als de Air Jordan 1 ‘Bleached Denim’? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd op de hoogte.

Image by: Solebyjc