Skip to content
Upcoming

Deze Wmns Air Jordan 1 Mid ‘White/Volt’ mag jij niet missen!

12 februari 2020 17:00
Deze Wmns Air Jordan 1 Mid ‘White/Volt’ mag jij niet missen!

Nog heel eventjes en dan staan ze online, een nieuwe colorway van de Nike Air Jordan 1 mid. De bekende Jordans die bestempeld zijn door de basketbal legende, daarvan zou iedereen wel minstens één paar van moeten hebben in de kast! De schoen is geïnspireerd door de eerste AJ1. Door de reflecterende details die op de nieuwste Mid’s zitten zijn ze moeilijk te missen.

Waar de Mids vandaan komen

De eerste Jordans kwamen in 1985 uit, dit was de Nike Air Jordan 1 Low samen met de Nike Air Jordan 1 High. Het waren de eerste sneakers gemaakt door Nike voor Micheal Jordan. Na wat releases van verschillende colorways die uitkwamen in 1985/1986, introduceerde Nike de Mids in 2000. Ze waren ontworpen met de intentie dat de Mids meer zouden worden gedragen voor het dagelijks gebruik. De Mids kregen een paar inches minder dan de Jordans 1 High, waardoor ze ook wat lager zijn.

Air Jordans 1 Mid ‘White/Volt’ | CV3018-001

Doordat er reflecterende details in zitten, zijn ze niet te missen wanneer je langsloopt. De schoen bestaat vooral uit de details die een ‘White’ en ‘Vast grey’ colorway hebben. Het bovenwerk is een mix van suede en mesh. Op de veters vind je een zwart Nike logo, die goed opvalt door de ‘Ghost’ groene kleur op de outsole die je ook niet kan ontwijken. De swoosh bestaat uit een fijne suede en mesh stof. De witte zool bestaat uit rubber. Naast al deze te gekke details heeft de schoen ook nog eens luchtvering waardoor ze heerlijk lopen.

Het is nog even aftellen, want morgen dropt Nike de Air Jordans 1 Mid ‘White/Volt’. Vanaf 12:00 zijn ze online verkrijgbaar vanaf 119,-. Nike heeft voor februari nog veel meer Jordans die ze deze maand nog uitbrengen. Wil jij er altijd op tijd bij zijn voor de hotste drops? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 WMNS Mid 'White/Volt'

CV3018-001 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders

Images by Sneakersnstuff & Nike