Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 “A Star Is Born” komt in december

6 oktober 2018 16:20
Air Jordan 1 “A Star Is Born” komt in december

Afgelopen jaar zijn er een hoop Air Jordan 1 gereleased. Na de Air Jordan 1 “Rookie Of The Year” zal er nog een Air Jordan 1 releasen. De nieuwe Air Jordan 1 “A Star Is Born” zal rondom de kerstdagen releasen. Een mooi cadeautje voor onder de kerstboom dus.

Na de Jordan 1 “Rookie Of The Year” komt er nu nog een Jordan 1 die geïnspireerd is op een belangrijk moment in Michael Jordans carrière. De Air Jordan “A Star Is Born” is geïnspireerd op de aller eerste cover van Michael Jordan op het bekende magazine Sports Illustrated en dat is terug te zien in het design van de sneaker.

Zo staan er rode accenten op de upper voor Michael Jordans team; de Chicago Bulls. Dit detail word versterkt door de witte en rooie upper. Een ander super mooi detail op de sneaker zijn de kleuren op de Swoosh. Op de cover van Sports Ilustrated staat Micheal Jordan in de eerste ronde van de NBA-Playoffs tegenover drie spelers van de Milwaukee Bucks. De Swoosh representeert het wit/groene shirt van de Milwaukee Bucks. Onder de flappen bij de enkel staat de titel van het artikel in de Sports Ilustrated: ‘A Star Is Born’.

De Air Jordan 1 “A Star Is Born” zal rond de kerst uitkomen. Echter is er nog geen release datum bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 “A Star Is Born”

Prijs: €150
Colorway: Black/White/Red
Stylecode: 555088-015
Bekijk hier de storelist>>

Air Jordan 1 "A Star Is Born"

The Turnover