Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low ‘Olympic’ uit 2004 komt mogelijk terug deze zomer

21 juni 2020 14:32
De Nike Air Force 1 Low ‘Olympic’ uit 2004 komt mogelijk terug deze zomer

Annuleringen van evenementen in 2020 is nu de normaalste zaak van de wereld geworden. Zo mogen er geen concerten, festivals of zelfs verjaardagsfeestjes worden gehouden. Een van de grootste annuleringen van het jaar zijn toch wel de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Dit is geannuleerd, omdat de spelers een grote kans hadden om daar het coronavirus op te lopen. Vele sneaker retailers geven elk jaar een Olympische Spelen gerelateerde sneaker uit en ook weer dit jaar lijkt het erop dat we weer een thema gerelateerde sneaker kunnen verwachten. De geruchten gaan dat Nike de de Air Force 1 ‘Olympic’ uit 2004 dit jaar gaat terug brengen!

De Air Force 1 ‘Olympic’ is geïnspireerd op de kleuren van de ringen. De sneaker krijgt hierdoor bijna een ‘What-The’ colorway gevoel. De toebox en mudguard zijn beide gemaakt van glimmend zilver leer wat in combinatie staat met de silveren Swoosh. Op de midfoot is zwart mesh te vinden wat de sneaker in tweeën deelt. Het achterste vlak is in twee delen opgedeeld, zo is de buitenkant gemaakt van rood suede en de binnenkant van groen suede. De patch op de hiel is geel gekleurd met het Nike logo in het zwart. Om het bovenwerk af te ronden is de sokliner gekleurd in het blauw. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum van de Air Force 1 ‘Olympic’ is nog niet bekend maar wordt in de zomer van 2020 verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.