Skip to content
Upcoming

Air Force 1 Low komt in een New York Knicks thema

15 januari 2019 14:55
Air Force 1 Low komt in een New York Knicks thema

Alle basketbal en NBA fans opgelet! De laatste tijd zijn er al een aantal sneakers uitgekomen in samenwerking met de NBA. Nu komt er een Air Force 1 Low in de kleuren van de New York Knicks.

De New York Knicks is het bekendste basketbal team uit de Big Apple. Met een rijke geschiedenis behaald de Knicks 2 NBA Championships. En spelers als Patrick Ewing, Walt Frazier en Carmelo Anthony droegen het shirt van het team uit New York. Daarnaast hebben de Knicks, volgens vele, het mooiste stadion van de NBA. Namelijk het wereldberoemde Madison Square Garden midden in Manhattan.

De kleuren van de New York Knicks zijn overral terug te vinden op de Air Force 1. Met de grijze upper en oranje swoosh van tumbled leather spelen ze natuurlijk perfect in op de kleuren van de Knicks. Ook de blauwe hiel en zool passen daar perfect bij. Verder is de Air Force 1 Low iets anders dan normaal. Zo zit er iets meer branding op deze Air Force. Bijvoorbeeld op de hiel waar een aantal logo’s op staan. Net boven de midsole zit ook een strook met de branding van Nike daarop.

De Air Force 1 Low word verwacht snel bij Nike te komen voor waarschijnlijk €100.

Nike Air Force 1 Low “New York Knicks”

Prijs: €100,-
Colorway: Wolf Grey/Habanero Red-Game Royal
Stylecode: CD7339-001
Shop hier de sneaker >>

Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low