Skip to content
Upcoming

Reebok introduceert nieuw Aztrek Double model.

14 maart 2019 14:36
Reebok introduceert nieuw Aztrek Double model.

Reebok. We kennen het merk allemaal, het is een echte klassieker in de sport/aerobic wereld. Het merk is de laatste tijd druk bezig met het maken van een comeback. Met de lancering van de laatste ‘Sport The Unexpected’ campagne is er een nieuwe variant van de Aztrek sneaker gespot. In de commercial is zichtbaar dat het originele model een flinke update heeft gehad. Zo is het model geüpdatet met een dubbele laag, waardoor er een bulky look ontstaat.

Om de sneakers in the picture te zetten heeft Reebok een nieuwe marketingcampagne opgezet. Deze campagne start met de woorden ‘Storm the Court’. De campagne start met een commercial waarin we basketballers op een veld zien spelen. Zodra iemand wil gaan scoren staat er een atypisch persoon op het veld. Deze persoon draagt de befaamde nieuwe Reebok Aztrek Doubles. De boodschap van deze commercial is hetzelfde als die van Reebok zelf: ‘Sport the unexpected’.

Als we inzoomen op het nieuwe model zien we een aantal leuke details. We beginnen met het bovenwerk, dit is gemaakt van synthetisch suède. Opvallend is vooral de midsole van het nieuwe model. Bij deze Reebok Aztrek Double is de midsole een stuk dikker dan het originele model. De midsole is echter wel gemaakt van Reebok’s Hexalite technologie. Het model is in dit geval uitgevoerd in een tonal pastel beige kleur.

Naast de beige colorway zijn er ook nog een pastel blauwe en pastel roze colorway toegevoegd. Check deze twee nieuwe colorways via deze link!<<

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Aztrek Double
Aztrek Double
Aztrek Double