Skip to content
Staff Picks

Afew komt met exclusieve kortingscode op Nike

9 december 2021 09:00
Afew komt met exclusieve kortingscode op Nike

Op 9 en 10 december 2021 profiteer je bij Afew van 25% korting op Nike items. Voeg de kortingscode SNEAKERJAGERS25 toe bij het afrekenen en profiteer van deze korting. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete Nike items voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Force 1 Mid ’07 QS

Nike Air Force 1 Mid 07 QS
Nike Air Force 1 Mid 07 QS

Onze eerste favoriet is deze Nike Air Force Mid ’07. De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd als basketbalschoen en is sindsdien een echte klassieker geworden. Deze variant heeft een ‘Cool Grey’ colorway gekregen en heeft verschillende details die refereren naar New York City.

Nike WMNS Air Max 90 SE ‘Safari’

Nike WMNS Air Max 90 Safari
Nike WMNS Air Max 90 Safari

De Nike Air Max SE ‘Safari’ heeft een opvallende look. De sneaker combineert de bekende ‘Safari’ print met de kleuren oranje en geel. De mudguard kleurt zwart en is van leer. De Swoosh op het middenpaneel kleurt wit. Op de hiel is het Nike Air logo in het zwart te zien.

Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blaze Mid 77 Jumbo
Nike Blaze Mid 77 Jumbo

De Nike Blazer ’77 Mid is een echte classic en werd ontworpen als basketbalschoen. De ‘Jumbo’ heeft een grote Swoosh aan het model toegevoegd. Deze loopt over het gehele middenpaneel tot aan de hiel en kleurt zwart. De upper van de sneaker is van syntethische materiaal en de overlays en Swoosh zijn van leer. Ook zijn er verschillende oranje details op het paartje te vinden.

Air Force 1 WMNS ‘Sculpt’

De Nike Air Force 1 ‘Sculpt’ heeft een hoge fit en is van leer gemaakt. De sneaker heeft een witte colorway en heeft een rode Swoosh. Deze is er niet op gestikt zoals bij veel Air Force 1’s, maar komt onder het bovenwerk vandaan. Op de hiel is een element van ruw suède te zien. De middenzool is vergeeld en geeft het paartje een retro look.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95

De Air Max 95 heeft een opvallende look en heeft meerdere Air units in de middenzool. Dit paartje heeft een ‘Khaki’ colorway gekregen en combineert de materialen suède en textiel. De tong kleurt zwart, evenals de Swoosh en middenzool. Op de veters zijn een extra paar oranje gezet.

Air Huarache LE

Nike Air Huarache LE
Nike Air Huarache LE

De Air Huarache LE combineert de kleuren ‘Toadstool’ en zwart. De neus en overlays hebben een glanzende look gekregen en zijn van syntethisch materiaal en leer. De hiel strap is zwart en heeft ‘Nike’ erop gedrukt. De middenzool kleurt zwart en geeft de sneaker een stoere look.

Nike NRG Soloswoosh broek

Nike NRG SOLOSWOOSH broek
Nike NRG SOLOSWOOSH broek

Naast sneakers kun je bij Afew ook verschillende kleding items scoren. Zo ook deze Nike joggingbroek. De broek heeft een blauwe kleur en een witte Swoosh op het linkerbeen. De elastische banden bij de enkels en heupen geven de broek zijn model. Ook dit item is met de kortingscode SNEAKERJAGERS25 af te rekenen.

Blazer Mid ’77 LX NN

Nike Blazer Mid 77 LX
Nike Blazer Mid 77 LX

Deze Blazer Mid ’77 combineert verschillende materialen en heeft een speelse look. De sneaker is van textiel en heeft verschillende elementen aan elkaar gestikt. De kleuren bruin, blauw en beige worden met elkaar gecombineerd en de Swoosh kleurt wit. Het item is deel van de Move To Zero Campagne en is gemaakt met duurzame materialen.

Nike ACG Air Mowabb

Nike ACG Air Mowabb
Nike ACG Air Mowabb

De Nike ACG Air Mowabb haalt zijn inspiratie uit twee Nike modellen. De sneaker heeft een zwarte colorway en heeft ‘Olive Grey’ details. De kraag heeft een sock-like feeling en sluit goed aan op de enkels. Op de hiel is het ACG logo gezet en ook de Swoosh maakt zijn vertoning op het paartje.

Air Max 90 NRG Polkadot

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

Het laatste item uit onze favoriete picks bij Afew, is deze Nike Air Max 90 met polkadots. De sneaker kleurt beige met roze en heeft over het hele design een stippen patroon. De middenzool kleurt lichtroze en de Air unit heeft een donkere tint roze gekregen. De Swoosh kleurt wit en het embleem op de die is roze.

Dit zijn een aantal van onze favoriete Nike picks bij Afew. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode SNEAKERJAGERS25 toe te passen en profiteer van 25% korting. Deze deal geldt op 9 en 10 december 2021.