Skip to content
Upcoming

adidas ZX 4000 4D // Release info

6 februari 2019 16:01
adidas ZX 4000 4D // Release info

Daar is dan eindelijk de releasedatum van de adidas ZX 4000 4D. In juni maakte we voor het eerst kennis met deze sneaker. Na een aantal updates duurde het even voordat we wisten wanneer we de sneaker konden verwachten. Dit is een uniek model waarbij ook nieuwe materialen zijn gebruikt. De release van het 4D-model is 9 februari 2019.

Na een aantal updates is de schoen eindelijk compleet. adidas maakt gebruik van een nieuwe technologie. Hier is goed over nagedacht. Ze hebben oude en nieuwe aspecten samengevoegd waardoor deze sneaker helemaal uniek is. Het oude element van de drie strepen is weer gebruikt. Wat ons gelijk opvalt is de nieuwe zool, deze heeft namelijk een 4D effect met een opvallende kleur. Met deze sport sneaker zal je zeker de aandacht trekken. De basis van de sneaker heeft een witte kleur. Daarnaast is er gebruik gemaakt van kleur accenten. Licht blauw, neon geel en roze. De zool van de adidas ZX 4000 4D heeft een mint tint.

De releasedatum van de sneaker liet even op zich wachten maar is dan eindelijk bekend. Zaterdag 9 februari om 10:00 uur. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Hou de releasekalender dan goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

adidas ZX 4000 4D

Releasedatum: 09.01.2019
Prijs: Vanaf €345,-
Colorway: Red One / Core Black-Bright Cyan
Stylecode: B42203
Bekijk hier de storelist>>

Adidas
Images by adidas