Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy Boost 700 VX // New colorways

7 juni 2019 14:41
adidas Yeezy Boost 700 VX // New colorways

De afgelopen weken stond natuurlijk geheel in het teken van Kanye’s adidas Yeezy. Ontzettend veel colorways zijn voorbij gekomen en dat zullen er nog veel meer worden. Denk bijvoorbeeld aan de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Vanta’ en de 350 V2 ‘Static Black‘. Deze twee waren de must have’s van de afgelopen tijd en veroverde de sneaker scene. Kanye is al een tijdje bezig om nieuwe modellen op de markt te brengen. Er zijn dan ook nieuwe beelden opgedoken van de adidas Yeezy Boost 700 VX.

Afgelopen september hebben we voor het eerst beelden gezien van dit model. Kanye schonk een paartje van dit silhouet aan de rapper ‘Tekashi 6ix9ine’. Het uiterlijk van dit paartje was voorzien van een Volt kleurige look. In de maanden daarna volgden er enkele verschillende colorways van dit model. Nu zijn er weer twee nieuwe colorways verschenen

De details

Dit model heeft natuurlijk best veel weg van het standaard ‘700’ model. Toch is het Kanye weer gelukt om een aantal opvallende details toe te passen. De eerste colorway is wit van kleur en de tweede is rood van kleur. Om te beginnen is de upper van beide colorways gemaakt van een doorzichtige stof. Boven op de upper heeft Kanye zwarte overlays geplaatst. Bij de witte colorway is er een midsole geplaatst die en gemengde kleur heeft van grijs en wit. Bij de rode colorway is die daarentegen zwart van kleur. Wat misschien wel het meest opvalt aan deze sneaker, is dat de cijfers ‘700’ op de buitenste zijkant van allebei de colorways staan.

helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze sneakers een releasedatum gaan krijgen en hoeveel het prijskaartje gaat bedragen. Kan jij niet wachten op het moment dat jij deze pareltjes kan bemachtigen en ben jij benieuwd wanneer deze gaan uitkomen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


adidas Yeezy Boost 700 VX New Colorways Release Date
Images by: younglord