Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy BOOST 700 komt in een ‘Teal Blue’ colorway

12 augustus 2019 17:08
adidas Yeezy BOOST 700 komt in een ‘Teal Blue’ colorway

Vandaag, maandag 12 augustus, was er ’s ochtends vroeg een restock van de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Wave Runner’. Dit was de eerste colorway die werd uitgebracht van de Yeezy BOOST 700, maar zeker niet de laatste. Er zijn namelijk foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe colorway, genaamd ‘Teal Blue’.

De adidas Yeezy lijn van Kanye West brengt de laatste tijd eindeloos veel monochrome colorways uit voor vele modellen. Echter lijkt het er nu op alsof het gedaan is met de simpele colorways, want er is nu een kleurrijkere colorway onderweg genaamd ‘Teal Blue’. Het is misschien wel de meest kleurrijke colorway sinds het debuut van de Yeezy BOOST 700, die in 2017 uitkwam in een ‘Wave Runner’ colorway.

De ‘Teal Blue’ colorway biedt veel dezelfde tinten als zijn legendarische voorganger, maar past de tinten op een andere manier toe. De basis is gemaakt van zacht grijs mesh en bevat ‘steel grey’ accenten op de overlappende lagen. Ook zijn deze ‘steel grey’ accenten terug te vinden op de midsole. Naast de grijze kleuren is er ook een gezonde dosis ‘navy blue’ terug te vinden rondom de toebox. Om helemaal op te vallen met deze sneaker heeft Kanye de veters een gewaagde, knal oranje kleur gegeven. Daarnaast wordt er ook nog een beetje klassieke stijl toegevoegd door een gum outsole aan de sneaker toe te voegen, terwijl de kenmerkende full-foot BOOST demping verborgen is in de midsole. Deze BOOST demping zorgt voor een enorm comfortabel gevoel.

Deze release kan betekenen dat Kanye West’s sneakers een kleurrijkere periode tegemoet gaan. Kanye onthulde namelijk tijdens zijn interview met Forbes een aantal verschillende kleurrijke, gewaagde colorways. Ook kan het een eenmalige kleurrijke colorway zijn. Hoe dan ook, deze colorway is meer dan welkom in de Yeezy BOOST familie.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Teal Blue’ | Release Info

Een officiële releasedatum is helaas nog niet bekend, maar volgens yeezymafia komt de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Teal Blue’ in de herfst uit. Wij gaan ervan uit dat deze colorway ook €300,- zal kosten, net als de andere colorways. Scroll naar beneden voor een first look. Vergeet ook niet om onze Releasekalender in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van upcoming releases.


Teal Blue
Teal Blue
Images by @kickwhoshow