Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy Boost 700 “Mauve” released op 27 oktober

1 oktober 2018 15:21
adidas Yeezy Boost 700 “Mauve” released op 27 oktober

De adidas Yeezy Boost 700 “Mauve” released eind oktober. Na de drop van de Yeezy Boost 700 “Wave Runner” in augustus en de inmense restock van de Yeezy Boost 350 V2 “Tripple White” komt er binnenkort weer een Yeezy uit.

Dit weekend verscheen Kanye West bij Saturday Night Live. Ook daar droeg hij de adidas Yeezy Boost 700 “Wave Runner” in een hilarisch optreden met Lil Pump. Kanye West droeg samen met Lil Pump costuums van ‘still’ en ‘sparkling’ water wat refereert naar een tekst van Kanye in het nummer ‘I Love It’. Ook zou er een nieuw album van Kanye uitkomen dit weekend maar die is nog niet verschenen.

‘Muave’ staat voor zacht paars en die kleur is ook mooi aanwezig op de Yeezy Boost 700. Naast het zachte paars op de sneaker zijn er nog een aantal donkere aarde kleuren op de nieuwe Yeezy. Zo zit er donkerbruin, zwart en grijs op de upper van de schoen. Een opvallend detail op de Yeezy 700 zijn de gele accenten op de midsole. De kleuren van de Yeezy Boost 700 “Mauve” passen met de donkere kleuren ook perfect bij de Yeezy kleding collectie. Het bovenwerk van de Yeezy is gemaakt van mesh, leer en suede. Tenslotte heeft de sneaker een ‘Gum’ outsole .

De adidas Yeezy Boost 700 “Mauve” zal releasen op zaterdag 27 oktober. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Mauve’

Releasedatum: 27 oktober
Prijs: €300,-
Colorway: Mauve/Mauve/Mauve
Stylecode: EE9614
Bekijk hier de storelist>>

Image by Yeezymafia