Skip to content
Upcoming

De adidas YEEZY Boost 500 ‘High Tyrian’ drop 16 Mei

15 mei 2020 19:57
De adidas YEEZY Boost 500 ‘High Tyrian’ drop 16 Mei

De samenwerking tussen adidas en Kanye West zet zich nu al een flink aantal jaren voort. Door de jaren heen zijn er tientallen modellen én colorways op de markt verschenen. Een van de nieuwere modellen is deze adidas YEEZY 500. Het model krijgt dit keer een iets wat donkere colorway, genaamd High Tyrian.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède. Het ziet ernaar uit dat de navyblauwe details op de sneaker gemaakt zijn van een neopreen materiaal. Tussen de twee materialen in zien we zwarte lederen details, iets wat we nog niet eerder op een Yeezy 500 gezien hebben. Een ander opvallend details zijn de veters,deze zijn gemaakt van een stretchy materiaal en kunnen makkelijk aangetrokken worden.

Het gerucht gaat dat deze adidas YEEZY Boost 500 High Tyrian al op 16 mei uit zullen komen bij adidas.com en geselecteerde retailers. Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je het meest complete overzicht van dé releases van dit moment. Ook bekijk je hier de meest gehypede releases die nog komen gaan of al uitgekomen zijn.

adidas Yeezy 500 High 'Tyrian'

FY4269 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders
High Tyrian
High Tyrian
High Tyrian
High Tyrian
Images by: Sneaker Cactus