Upcoming

LEAKED: adidas Yeezy Boost 350 V3 ‘Alien’

14 augustus 2019 13:43
LEAKED: adidas Yeezy Boost 350 V3 ‘Alien’

Nadat Kanye West er vorige maand op werd gespot, is de adidas Yeezy Boost 350 V3 gelekt door Yeezy insider YEEZY MAFIA. Kanye West is duidelijk een andere richting in aan het gaan als het om design gaat. De 350 V3 is meer naar de strakke en minimalistische kant gegaan, in plaats van de chucky dad shoe kant.

De details

De nieuwste versie van de Yeezy Boost 350 krijgt een high cut sock upper gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Het bovenwerk wordt ook bekleed met een camo patroon en geeft de sneaker zo een erg unieke look. Aan de zijkant is te zien dat er weer gebruik is gemaakt van een half doorzichtig vlak om zo een beetje in de trend te blijven van de 350. Wat vooral opvalt aan de Yeezy Boost 350 V3 is de gestroomlijnde full-lenght BOOST midsole. Deze midsole wijkt erg af van de chucky midsoles die meestal worden gebruikt.

De nieuwste versie van de Yeezy Boost 350 serie wordt dit jaar of begin volgend jaar verwacht voor €230,-. Check hieronder de eerste afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten!


Yeezy Boost 350 V3
image by YEEZY MAFIA

The Turnover