Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ heeft een officiële releasedatum gekregen

17 september 2019 11:30
De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ heeft een officiële releasedatum gekregen

Kanye West zijn adidas Yeezy lijn maakt zich gereed voor de herfst met deze nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Natuurlijk hebben wij het hier over de ‘Citrin’ colorway. Deze colorway heeft nu eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Wij hebben nog meer goed nieuws voor jou, want de sneaker komt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kleine hypebeasts. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ komt namelijk in full family sizing uit.

De upper die is gemaakt van primeknit biedt een zachte, seizoensgebonde aardse tint. De kenmerkende streep voegt extra contrasterent toe met zijn semi doorschijnende styling. Vervolgens biedt de midsole een enigzins vergeelde kleur die word geaccentueerd wordt door een roodkleurige outsole, hiel en toe piece. Het lijkt een beetje op een gum outsole, maar dat is niet het geval. Natuurlijk beschikt de sneaker over het kenmerkende comfort door het full-foot BOOST dempingssysteem.

Net als bij eerdere adidas Yeezy releases, zal ook deze colorway uitkomen in full family sizing. Dit houd in dat de sneaker zal uitkomen in maten voor volwassenen (€220,-), kinderen (€160,-) en baby’s (€140,-).

Op 23 september 2019 zal de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ uitkomen via onder andere adidas.nl/yeezy. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview, zo kom je te weten waar de sneaker nog meer uitkomt. Weet jij nog niet hoe de nieuwe colorway eruit ziet? Scroll dan snel naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Citrin' - Non Reflective

FW3042 · Prijs vanaf €338,-

Naar alle aanbieders
Citrin
Citrin
Citrin
Images by adidas

The Turnover