Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ released in october

8 juli 2019 11:44
adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ released in october

De adidas Yeezy 500 gaat zijn comeback maken in 2019. Met de ‘Bone White’ colorway die gaat uitkomen in augustus, kunnen we ook al uitkijken voor de volgende colorway voor de Yeezy 500 genaamd ‘Soft Vision’. Deze Yeezy 500 houdt zich wederom aan het een kleuren pallet dat we tot nu toe altijd hebben gezien bij een 500. Hetzelfde als bij de ‘Bone White’ colorway beschikt deze yeezy over een gum outsole.

De adidas Yeezy 500 is terug van weg geweest. De eerste colorway voor de 500 kwam uit in begin 2018 en was de eerste Yeezy sneaker die niet beschikten over een BOOST zool. In tegenstelling hierop werd de adiPRENE+ technologie gebruikt. Na de ‘Blush’ colorway zijn er nog 3 andere colorways uitgebracht namelijk de: Utility Black, Salt en Super Moon Yellow.

De details

Het iconische bovenwerk van de adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ is gemaakt van suede, mesh en leer. Het meest opvallende aan de sneaker is natuurlijk de colorway. De upper en midsole van de sneaker zijn geheel in het roze gekleurd. De gum outsole staat weer geheel los van de sneaker en breekt de yeezy 500 daardoor ook in tweeën.

Volgens YEEZY MAFIA released de adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ in october 2019. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten


adidas Yeezy 500 'Soft Vision'
Image by YEEZY MAFIA
View this post on Instagram

YEEZY 500 SOFT VISION OCTOBER

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on