Skip to content
Upcoming

adidas x Pharrell Williams Hu Holi ”Blank Canvas” Collectie

22 februari 2018 13:57
adidas x Pharrell Williams Hu Holi ”Blank Canvas” Collectie

De adidas Orginals x Pharrel Williams is ontworpen ter ode aan The Holi Festival of Colours. Tijdens dit festival wordt er met gekleurd poeder gegooid. De reden van dit feest is de start van een nieuw seizoen. De achterliggende gedachte van het feest is dat liefde sterker is dan haat. De mensen die het hebben bedacht geloven er sterk in dat het gekleurde poeder er als het ware voor zorgt dat je wordt gehypnotiseerd en dat religie en sociale status er dan even niet meer toe doen.

Pharrel Williams en adidas hebben een collectie ontworpen die gedragen kan worden tijdens het festival. Het idee erachter is dat je de sneakers gewoon wit kan laten of tijdens het festival kan dragen. Zodat je zelf met het poeder een soort ”customized” sneaker kan maken.

We hebben al een glimp van meerdere kleurrijke sneakers van de collectie gezien, maar alles begint met deze nieuwe Blanco Canavas pack. De collectie bevat de NMA Hu, Stan Smith, Tennis Hu en kleding. De Blank Canvas collectie heeft 4 kledingstukken en sneakers gemaakt van canvas in een lichte colorway. Soft Primeknit bedekt de bovenkant van de sneakers in een licht creme kleur. Het canvas en de lichte colorway staan voor vrede en gelijkheid. De collectie word gereleased op 23 februari.

Of het een goed idee is om deze aan te trekken bij het festival betwijfel ik…;)


Pharrel x adidas NMD Hu Holi

Releasedatum: 23-02-2018
Prijs: €250,00
Colorway: Cream
Stylecode: AC7031
Storelist: klik HIER>>


Pharrel x Adidas Hu Holi Stan Smith

Releasedatum: 23-02-2018
Prijs: €130,00
Colorway: Cream
Stylecode: DA9611
Storelist: klik HIER>>


Pharrel x Adidas Hu Holi Tennis Hu

Releasedatum: 23-02-2018
Prijs: €130,00
Colorway: Cream
Stylecode: DA9613
Storelist: klik HIER>>