Skip to content
Upcoming

Palace x adidas Originals Camton Trainer

24 oktober 2018 15:05
Palace x adidas Originals Camton Trainer

Er is een nieuwe samenwerking tussen adidas en het Britse skatemerk Palace. Palace staat bekend om hun populaire ontwerpen, seizoen na seizoen zijn ze een groot succes. De sneaker is een combinatie van casual en de typische Palace skate style. Het model wat wordt gebruikt voor de samenwerking is de adidas Camton Trainer. De Campton Trainer zal in een witte en zwarte colorway komen. De sneakers zijn vergelijkbaar met de klassieke adidas Superstar maar hebben een aantal opvallende aanpassingen.

De sneakers beschikken over een hoge mudguard om extra bescherming te bieden tijdens het skaten. Op de zijkant van de sneaker zitten de typische 3-stripes van adidas. Op de hiel is het Palace logo te vinden. De sneaker is gemaakt van soepel leer wat een luxe uitstraling biedt.

De sneakers worden op vrijdag 26 oktober gereleased op de website van Palace. De prijs is nog niet bekend. Klik hier om meer over adidas te lezen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Palace x adidas Campton Trainer