Skip to content
Upcoming

adidas x Metropolitan komt samen en zetten ZX8000 neer

18 maart 2020 19:22
adidas x Metropolitan komt samen en zetten ZX8000 neer

adidas wordt groter met de dag, na veel succesvolle samenwerkingen werken ze nu samen met het toffe skatelabel Metropolitan. Samen hebben ze een super gave sneaker neergezet die geïnspireerd is op het driftracen van de jaren 90. Naast de sneakers verkopen ze ook kleding die tinten oproepen van het driftracen. De ZX8000 komt al bijna uit! Zaterdag 21 maart 2020 zijn ze verkrijgbaar.

Metropolitan werd oorspronkelijk opgericht door DLX Distribution in 1994. Als snel werd het merk de kenmerkende autoriteit in skateboarden in New York City. Keith Hufnagel kennen de echte skater fans wel, de eigenaar van het merk HUF. Ook hij zat in Metropolitan, helaas eindigde dit in 1996 voor hun. Nu een decennium later, heeft Keith het merk weer tot leven gebracht. Met natuurlijk zijn oorspronkelijke geest, maar nu in de vorm van schone, lokaal geproduceerde kleding in plaats van wielen. Keith wilt bij zichzelf blijven en vind dit de beste manier. “This is me returning to my roots; it’s me giving back to skateboarding and keeping a brand alive.”

METROPOLITAN X ADIDAS ZX8000 ‘BLACK’ | FW3040

De collectie wordt zeker weten uitgebreid, met kleding en de ZX8000 natuurlijk. Allemaal bezitten ze over gedurfde kleurencombinaties en paletten. De sneaker die gekleed is in het zwart, roept onmiddelijk tinten op van straatracen s’avonds. Neon groene accenten zie je terug op de tonglabel. Reflecterende details vind je terug op de teen, midden voet en hiel die worden gecombineerd met roze gekleurde tooling. De “Metropolitan” tekst onder de transparante buitenzool rondt deze sneaker samenwerking af.

Release info

Nog heel even wachten dus, aankomende zaterdag 21 maart 2020 zijn de Metropolitan X adidas ZX8000 ‘Black’ in handbereik. Om 08:00 uur staan ze online, en kunnen ze vanaf 130,- voor jou zijn. Je moet er dan wel iets vroeger uit, maar ze zijn het zeker waard. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Metropolitan X adidas ZX8000 'Black'

FW3040 · Prijs vanaf €598,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakernews
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date