Skip to content
Upcoming

adidas x IVY PARK is terug met winter collectie ‘ICY PARK’

9 februari 2021 16:03
adidas x IVY PARK is terug met winter collectie ‘ICY PARK’

adidas en Beyonce’s IVY PARK hebben samen al meerdere collectie’s uitgebracht. De samenwerking lijkt nog niet klaar te zijn. We kunnen binnenkort namelijk ‘ICY PARK’ verwachten, de winter collectie van de twee merken. We zien onder anderen een reflective skiepak voorbij komen, maar ook winterjassen, jogging broeken en sneeuwschoenen. Je hoeft Beyoncé niet goed te kennen, om te weten dat ze altijd voluit gaat!

IVY PARK is een sportief kleding en schoenen merk, opgericht door niemand minder dan Beyoncé. De naam IVY PARK is gebaseerd op de naam van haar oudste dochtertje, Blue Ivy en het park waar ze regelmatig sportte, Parkwood Park in Houston. adidas en IVY PARK hebben al meerdere collectie’s achter de rug. Beyoncé zou Beyoncé niet zijn, als ze het niet groots uitpakt. Net zoals de vorige drops, zien we ook nu een uitgebreide collectie met promotie video en vele foto’s. Ook zien we dat Hailey Bieber, Kaash Paige en rapper Gucci Mane zijn opgetrommeld, om model te staan.

adidas x ICY PARK

adidas x ICY PARK

In de vorige drops van de samenwerking, zagen we duidelijke kleuren palletten. Dit keer zien we een grote winter collectie met een roze, blauwe, witte, bruine en reflective lijn. We zien twee witte sneeuw sneakers in de collectie. Een daarvan beschikt over het reflective effect. Ook zien we een sneaker met een platform, rubberen zool. Zijn deze sneakers de perfecte oplossing voor sneaker liefhebbers die de sneeuw in moeten?

Beyoncé heeft uit duidelijk gedacht aan de wintersport liefhebbers en ontwerpt een geheel reflective skiepak. Ook in de bruine collectie zien we een dikke broek, die ook goed tegen de sneeuw kan. In de promotie video van de ICY PARK collectie, wordt nog niet veel laten zien. Op de Instagram pagina’s is het grootste deel van de collectie wel al te bekijken.

adidas x ICY PARK
adidas x ICY PARK

De adidas x ICY PARK collectie is vanaf 19 februari 2021, 12:00 uur verkrijgbaar bij adidas. Een dag ervoor zal de gehele collectie al te zien zijn op de website. Bekijk hieronder nog wat foto’s van de IVY PARK Instagram. Houd ondertussen de de Sneakerjagers WMNS Instagram in de gaten voor extra sneaker nieuwtjes, geruchten en inspiratie!

adidas x ICY PARK
adidas x ICY PARK
adidas x ICY PARK
adidas x ICY PARK