Skip to content
Upcoming

BAPE x adidas x NEIGHBORHOOD

11 april 2019 16:31
BAPE x adidas x NEIGHBORHOOD

adidas is samen met de Japanse streetwear iconen NEIGHBORHOOD en BAPE een samenwerking aangegaan. Samen hebben zij de POD 3.1 en NMD STLT een make-over gegeven.

adidas en Bape hebben al vaker samengewerkt. De producten die worden gemaakt voor de samenwerking zijn vaak ook binnen no-time uitverkocht, omdat Bape een van de grootste streetwear merken is van dit moment. Eerst zouden de sneakers in januari uitkomen in een beperkt aantal, maar nu zullen beide paren verkocht worden via adidas op vrijdag 19 april.

De POD 3.1 beschikt over verschillende kenmerkende details op de upper. Bijvoorbeeld het bekende camouflage patroon, alleen is het deze keer in twee gesplitst. De ene kant is zwart en de andere kant wit. Ook beschikt deze sneaker over de kenmerkende strepen van adidas en Bape’s haaientanden op de zijkant.

adidas zijn NMD STLT is aangekleed door op de sneaker groot “BAPE”, “NBHD” en “東京” (betekenis = TOKYO) te plaatsen. Dit is niet op de upper zelf gedrukt, maar op de flap van het futuristische model.

Op vrijdag 19 april is de collab tussen de drie merken te verkrijgen via adidas.nl. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker modellen. Er hangt een prijskaartje van ongeveer €200,- aan deze sneakers.


Images by SneakerNews