Skip to content
Newsfeed

adidas werkt samen aan nieuwe collab met 43einhalb

7 september 2021 16:39
adidas werkt samen aan nieuwe collab met 43einhalb

Duitse sneakerwinkel 43einhalb bestaat tien jaar en viert dit met een collab met adidas. De adidas Originals ZX 10.000 wordt in een nieuw jasje gestoken in de “Joint Path”. In de sneaker zijn de Duitse roots van beide bedrijven verwerkt in een kleurig ontwerp.

43einhalb x adidas Originals

Sneakerwinkel 43einhalb is een Duitse winkel en viert in 2021 zijn tienjarig bestaan. 43einhalb heeft in de afgelopen jaren ook met merken als Reebok en Kangaroos samengewerkt en nu is het de beurt aan adidas. De adidas Originals ZX 10.000 heeft een nieuwe colorway gekregen die beide bedrijven verbindt in de sneaker.

De colorway van de “Joint Path” is gebasseerd op topografische kaarten en verschillende landschappen. Het idee achter dit onderwerp gaat over de verschillende plekken die beide bedrijven gedeeld hebben. Van de Duitse autowegen tot en met de stad Frankfurt am Main. De naam “Joint Path” duidt op de volgers die 43einhalb op de voet gevolgd hebben vanaf het begin. Een soort ode dus.

De adidas Originals ZX 10.000 heeft in de “Joint Path” erg diverse kleuren. Hierbij is iedere kleur op een ander element van een landschap gebaseerd. Zo zijn de blauwe details op de hiel van de sneaker en op de vetertag geïnspireerd door de rivieren en zee. De donkere grijstinten staan voor de stad Frankfurt am Main.

De sneaker bestaat uit veel zand- en lichtgrijstinten die duiden op de stranden en rotsen. Groen staat voor de bossen en de weiden en het oranje label op de tong heeft zijn kleur te danken aan de zonsopgang.

Op de hiel van de sneaker is het getal 43 gedrukt en het label op de tong is speciaal aangepast op de collab. Zo is het adidas logo gecombineerd met de fleur-de-lis van Fulda, de stad waar 43einhalb gesticht is.

Wanneer de sneaker releast word, is nog onbekend. Wel zal de sneaker waarschijnlijk exclusief bij 43einhalb uitgebracht worden. Houd de releasekalender in de gaten om deze release niet te missen. Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe sneakers.

Foto’s van 43einhalb