Skip to content
Upcoming

adidas viert St Patrick’s Day met deze Size? exclusive sneaker!

16 maart 2018 11:56
adidas viert St Patrick’s Day met deze Size? exclusive sneaker!

De Britse retailer Size? gaat even terug naar 2010 om het adidas Originals “City Series” Dublin-model een nieuw leven in te blazen, net op tijd voor St Patrick’s Day. En hoe vier je deze feestdag op een betere manier dan met een speciale adidas Originals Dublin sneaker? Niet, daarom released adidas op de feestdag, 17 maart deze opvallende sneakers!

St Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en de Canadese provincies Newfoundland en Labrador. De feestdag valt op 17 maart, waarbij mensen de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Er wordt altijd uitbundig gevierd met concerten, kermis, optochten, vuurwerk, noem het maar op. Groen is de kleur die met het festival wordt geassocieerd. Iedereen draagt groene kleding en daarom zijn deze Emerald groene adidas Originals Dublin, perfect voor deze dag!

De Dublin werd voor het eerst geïntroduceerd in 1976 en is naast de andere broers en zussen uit de City-serie oorspronkelijk ontworpen als een lichtgewicht trainingsschoen. Het minimale ontwerp en de materiaaltoepassing maakt de sneaker het perfecte basissilhouet om een groot aantal verschillende designs op toe te passen. Naast de Dublin-vorm zijn er veel meer releases van verschillende steden geweest. Deze keer released adidas Originals een Size? exclusive Dublin model om St Patrcik’s Day te vieren.

De drie belangrijkste elementen van deze groene adidas Originals Dublin-uitvoering zijn het gladde bovenwerk van suède, gekleurd in Emerald groen, de opvallende witte strepen en de kenmerkende gumzool, die in dit geval zwart is. De sneaker is vanaf 17 maart via de Size? Previews App verkrijgbaar. Houd voor meer sneaker releases onze releasekalender in de gaten!

Images: Size?