Upcoming

Er komen twee fantastische colorways aan voor de adidas Streetball

22 september 2019 14:00
Er komen twee fantastische colorways aan voor de adidas Streetball

adidas Originals heeft eerder dit jaar het adidas Streetball model opnieuw leven ingeblazen, waardoor de sneaker weer helemaal terug is. De sneaker die is gebaseerd op de Streetball II uit 1993 is klaar om terug te komen in twee kleurrijke colorways.

adidas Originals is één van de vaste kledinglijnen van adidas. De kledinglijn werd voorheen ook wel adidas Heritage genoemd. In deze lijn komen klassieke items terug in een niet al te geüpdate jasje, bedoeld als dagelijks draagbare kleding. Zoals de Superstar, de Gazelle en de tracksuites. Vele beroemdheden als Pharrell Williams, Kanye West en Rita Ora hebben samenwerkingen uitgebracht met adidas Originals.

adidas Streetball | Details

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over vele overlappende materialen. Een groot deel bestaat uit suède en mesh. Onder de mesh basis zijn er op de zijkanten de drie kenmerkende adidas strepen te vinden. Deze materialen zijn gemaakt in simpele zwarte en witte kleuren. Het meest opvallende aan deze sneaker is overduidelijk de Lightstrike midsole. Deze technologie werd ook gebruikt op James Harden’s ‘adidas Harden Vol 4’. Doormiddel van een gradient veranderd de kleur van achter naar voren op de sneaker. Op het witte model loopt de kleur van blauw over naar licht geel. Op het zwarte model veranderd de kleur van roze naar geel. Een deels transparante outsole maak vervolgens de sneaker helemaal af.

Wij verwachten dat de adidas Streetball uitkomt op 26 september 2019 voor €120,- via adidas.nl. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over deze sneaker. Check hieronder de afbeeldingen van alle twee de colorways.


adidas Streetball 'Black'

EF1906 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
video by adidas

adidas Streetball 'White'

EF1908 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
adidas Streetball
Image by adidas

The Turnover