Skip to content
Newsfeed

adidas Originals x Foot Locker lanceren NMD R1 V3

29 april 2022 15:00
adidas Originals x Foot Locker lanceren NMD R1 V3

Met behulp van de EV3R_CHANGING_VIS10NS campagne hebben adidas en Foot Locker op donderdag 28 april 2022 een nieuwe futuristische trainer gelanceerd, de NMD_V3. De NMD kennen we allemaal als een adidas Originals klassieker. Het silhouet heeft nu een upgrade gekregen, met als doel om de online en offline wereld dichterbij elkaar te brengen.

De originele NMD heeft een nieuwe look gekregen doordat er digitale aspecten aan de sneaker zijn toegevoegd. Op deze manier heeft de sneaker de offline stijl van de straat gecombineerd met de online stijl van de digitale wereld. Dit is voornamelijk terug te zien aan de transparante hielclip.

De sneakers zijn uitgekomen in drie colorways, een zwarte, een witte en een groen roze. Met een blik op de toekomst zijn de schoenen gemaakt van gerecyclede materialen. Al met al combineren de NMD’s de klassieke elementen van een hardloopschoen met een futuristische twist.

Om de campagne te lanceren hebben adidas en Foot Locker drie bekende rappers uit Europa ingeschakeld. Nahir uit Frankrijk, Sainté uit de UK, en Sacky uit Italië. De rappers staan model voor de campagne, zo hebben ze de sneakers aan voor een digitaal vertekend beeld van hun thuisstad. Deze beelden zijn hieronder te bekijken!

adidas en Foot Locker hebben succesvol deze twee werelden bij elkaar gebracht, wat niet alleen terug te zien is in de campagne maar ook in de sneakers. Neem vooral een kijkje op de website van Foot Locker, waar de drie colorways van de NMD_V3 te koop zijn.

NMD v3
NMD v3
NMD v3
NMD v3