Skip to content
Upcoming

adidas Originals SL7600 is terug met de “Triple White”

18 maart 2020 19:55
adidas Originals SL7600 is terug met de  “Triple White”

Het SL7600 model van adidas is terug, nadat ze de sneaker in een nieuw jasje hebben gestopt is hij nu terug in een wat meer zachtere en gedempte colorway. Gekleed in de “Triple White” colorway, blijft hij bij de elementen uit het adidas archief. Wel met combinaties van de nieuwste technologieën van het merk. In Amerika zijn ze vanaf morgen al te verkrijgen, maar er is nog geen release bekend op de Nederlandse retailers. Ben je benieuwd geraakt? Lees dan snel verder, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

adidas is van oorsprong een Duits sportmerk, met de jaren is het merk de op 1 na grootste sportmerk van de hele wereld. Na veel samenwerking met hele grote namen, waaronder Kanye West gaat het heel goed met het merk, ze beloven nog veel meer samenwerkingen aan te gaan. Ook zien ze een hele grote toekomst voor zich.

adidas Originals SL6700 “Triple White”

De adidas SL7600 “Triple White” is gemaakt van robuuste suède overlays en nubuck accenten. Die vind je bovenop de ademende nylon basis, die over de gehele sneaker bezit. Het bovenwerk heeft een klassieke adidas D-ring vetersysteem. Dit is overgenomen van eerdere modellen, kijk bijvoorbeeld naar de SL80. Voor deze colorway is het in het wit gekleed. Met natuurlijk de “Three Stripes” merkteken er bovenop. Het ontwerp is afgewerkt met gekartelde tractiezool, die zeker weten opvalt. Die is gecombineerd met een EVA-tussenzool en een BOOST schuimstof inzetstuk voor verbeterende demping en comfort die we gewend zijn van het merk.

Release info

Deze prachtige sneakers zijn vanaf donderdag 19 maart 2020 droppen bij Size? Check onze releasekalender voor alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast ben je ook altijd up to date over de allernieuwste nieuwtjes en sneakers.

adidas SL7600 Workshop 'White'

FW0132 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by: Hypebeast