Skip to content
Upcoming

adidas Originals LXCON heeft een make-over gekregen

8 april 2019 13:24
adidas Originals LXCON heeft een make-over gekregen

adidas Originals brengt binnenkort een make-over van de LXCON uit. Op de zijkant van de upper staat groot “LXCON”.

Eén van adidas zijn vaste kledinglijnen is adidas Originals. adidas Originals wordt gerepresenteerd door het bekende bladlogo en werd in 1972 geïntroduceerd. Eerst werd de kledinglijn “adidas Heritage” genoemd. Binnen deze kledinglijn komen vele klassieke producten terug. Eén van adidas Originals sneakers is de klassieke Superstar. Beroemdheden als Pharrell Williams, Kanye West en Katy Perry hebben in samenwerking met adidas Originals kleding/sneakers uitgebracht.

De details

adidas Originals released binnenkort de LXCON in twee nieuwe colorways. EEn zwarte colorway en een witte colorway. Op de zijkant van de upper staat groot “LXCON”. Elk model krijgt contrasterende witte of zwarte letters over de gehele zijkant. Ook beschikt de LXCON over de bekende drie strepen die ervoor zorgen dat de plastic buisjes op zijn plaats blijven. De plastic buisjes zorgen ervoor dat je voet op de juiste plek blijft zitten. Ook dient het plastic buisje als heel pull loop die helpt om je sneaker aan te trekken. De upper is van mesh gemaakt en de zool van rubber. Net als voorgaande LXCON modellen, beschikt ook dit model over de Adiprene demping.

Wij weten nog geen exacte releasedatum van dit model, maar wij verwachten dat deze sneaker ergens in April zullen uitkomen op adidas.nl voor €120,-. Houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven!


adidas LXCON Model Pack 'White'

EG7537 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals LXCON

adidas LXCON Model Pack 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Originals LXCON
adidas Originals LXCON
adidas Originals LXCON