Skip to content
Upcoming

adidas Originals introduceert het “Lux Luster” Pack

18 november 2018 12:00
adidas Originals introduceert het “Lux Luster” Pack

Alle vrouwelijke sneakersheads opgelet! adidas komt met een nieuw pack genaamd ”Lux Luster”. In het pack zitten 3 shiny sneakers. Er zijn verschillende modellen gebruikt in het pack namelijk de stoere adidas Falcon, Arkyn en de klassieke adidas Samba. De sneakers beschikken allen over metalen glans details.

De chunky adidas Falcon heeft verschillende panelen. De panelen hebben andere kleuren, zo is lichtroze gebruikt als basis. De metallic zilveren panelen geven de sneaker een shiny en luxe effect. De Arkyn heeft ook een licht roze basis, alleen de op hiel zijn zilveren details te vinden. De adidas Samba Rose is volledig ondergedompeld in een metallic zilveren colorway. Dankzij de plateau zool krijgt de sneaker ook een chunky look. De drie sneakers die in het ”Lux Luster” pack zitten zijn dankzij hun rustige maar luxe colorway makkelijk te combineren bij verschillende outfits.

Het ”Lux Luster” pack komt op woensdag 21 november 2018 uit. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Falcon ”Lux Luster”

Releasedatum: 21-11-2018
Stylecode: D96757


adidas Arkyn ”Lux Luster”

Releasedatum: 21-11-2018
Stylecode: D96760


adidas Samba Rose ”Lux Luster”

Releasedatum: 21-11-2018
Stylecode: D96769