Skip to content
Upcoming

adidas Originals gaat samenwerking aan met acteur Jonah Hill

25 maart 2020 22:47
adidas Originals gaat samenwerking aan met acteur Jonah Hill

Jonah Hill is geen onbekende meer inmiddels. De wereldberoemde acteur heeft zijn passie voor sneakers niet links laten liggen en is de samenwerking aangegaan met adidas. Het was een langverwachte samenwerking die nu eindelijk het licht mag zien: De adidas Superstar x Jonah Hill. Er zijn wat foto’s vrijgegeven en het was zeker weten het wachten waard. Nu moeten we alleen nog heel even wachten voor de releasedatum, die is jammer genoeg nog niet vrijgegeven. We denken niet dat het heel lang meer gaat duren. Ze zullen voor 110,- verkrijgbaar zijn bij adidas zelf.

Jonah Hill x Superstar adidas | FW7577

Merken net als adidas gaan door met het creëren van sneaker samenwerkingen met onverwachte persoonlijkheden. Nu heeft adidas dat nogal waar gemaakt met de samenwerking met Jonah Hill. Voor wie de acteur/komiek nog niet kent, Jonah is afkomstig uit Amerika en heeft in behoorlijk veel films gespeeld. Hij heeft zelfs op de 84ste Oscaruitreiking een Oscar in ontvangst mogen nemen. In de afgelopen 50 jaar van het Superstar model hebben de mensen die ze hebben gedragen, gevormd. Net als Jonah Hill, hij wilt daarom ook zijn eigen verhaal doen en brengt een moderne versie uit. Met nostalgie uit de jaren ’90 in het gestroomde silhouet. Subtiele details voegen een punkrand toe. Afgezien van deze informatie wordt er niets ongewoons beschreven. Specificaties zijn onder andere een normale pasvorm, vetersluiting, een bovenwerk van volnerf leer en een rubberen buitenzool.

Release info

Er is helaas nog geen exacte releasedatum vrijgegeven. Maar het zal niet lang meer duren, voordat deze schatjes online verkrijgbaar zullen zijn. Ze zijn voor 110,- euro verkrijgbaar en je kan ze vinden bij adidas zelf. Wil je er nou als eerste bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneaker releases en nieuwtjes.

Jonah Hill X adidas Superstar

FW7577 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas
The Turnover