Skip to content
Upcoming

De adidas NMD R1 krijgt een triple red make over

18 februari 2020 09:00
De adidas NMD R1 krijgt een triple red make over
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

De adidas NMD R1 kwam voor het eerst uit in december 2015 en veranderde hiermee de sneaker wereld volledig. De volledige Primeknit upper en full lengt BOOST midsole sprak veel mensen aan en heeft de sneaker tot de dag van vandaag nog een enorme fan base.

In 2015 werd de adidas NMD R1 voor het eerst op de markt gebracht in een Core Black Lush Red Colorway. Deze OG colorway kreeg in 2017 nog een re-release. Door de jaren heen zijn er enorm veel colorway uitgekomen en is de sneaker nog steeds enorm populair.

Adidas staat bekend om het gebruiken van grote branding op sneakers en laat dat dit keer ook weer zien op de adidas NMD R1. De sneaker is gekleurd in een triple red colorway. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van van Primeknit en zit zo extreem comfortabel om je voet heen. De drie strepen op de midfoot, adidas logo op de tong en hiel hebben alle drie ook een rode kleur gekregen. Wat opvalt aan deze sneaker is de enorm grote zwarte adidas tekst op de wreef van de sneaker met daar onder nog de tekst “The brand with the 3 stripes” is vier verschillende talen. De upper van de sneaker zit natuurlijk op een BOOST midsole.

Er is nog geen release datum bekend van de adidas NMD R1 ‘Triple Red’ maar word de aankomende weken wel verwacht voor €130,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een release te missen.


adidas NMD R1
adidas NMD R1
adidas NMD R1
adidas NMD R1
Images by adidas