Skip to content
Upcoming

adidas komt met ‘Soccer Pack’ speciaal voor voetbalfans

13 juni 2020 16:38
adidas komt met ‘Soccer Pack’ speciaal voor voetbalfans

Alle voetbalfans opgelet! Dit pack is speciaal voor jullie. adidas zal met een nieuw ‘Soccer Pack’ komen. Dit pack bestaat uit vijf sneakers, speciaal ontworpen voor Bayern München, Juventus, Arsenal, Manchester United en Real Madrid. Elke sneaker vertegenwoordigt een van de hiervoor genoemde voetbalclubs. Kortom, dit pack wil je absoluut niet missen!

adidas Ultra Boost DNA ‘Soccer Pack’ | Closer Look

Het adidas ‘Soccer Pack’ is uitgevoerd op het Ultra Boost DNA model. Het pack bestaat uit maar liefst vijf sneakers. De eerste colorway is speciaal voor Manchester United, deze heeft een bordeaux kleurig bovenwerk gekregen. De drie strepen beschikken over een zwarte kleur en over de neus loop een zwart met zalmkleurige lijn naar boven.

De tweede colorway vertegenwoordigt Arsenal en heeft een zwarte basiskleur gekregen. De drie strepen beschikken daarentegen over een donkergroene kleur en maken het design helemaal af.

De derde colorway heeft ook een zwarte basis gekregen, met rode strepen. Deze colorway is speciaal voor Bayern München. Als we verder gaan naar de vierde colorway zien we dat deze speciaal voor Real Madrid een donkerblauwe basis heeft gekregen.

Bij deze colorway beschikken de drie strepen over een zwarte kleur en heeft de lijn die vanaf de neus naar boven loopt een roze kleur gekregen. De vijfde, en tevens de laatste colorway, is voor Juventus. Deze beschikt ook over een zwarte basiskleur, maar wordt extra kleurrijk door de drie oranje strepen. Elke sneaker beschikt over teambranding op de tongen en bijnamen van het team op de hiellipjes. Daarbij is elk paar afgewerkt met een witte boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

Wanneer de sneakers precies zullen releasen is nog niet bekend. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €170,00 euro, alleen de Juventus x adidas Ultra Boost kost €180,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer zullen releasen? Neem dan een kijkje bij ons in de releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneaker nieuws en bekijk hieronder de afbeeldingen van de vijf sneakers!

adidas Ultra Boost DNA 'Soccer Pack'
adidas Ultra Boost DNA 'Soccer Pack'
adidas Ultra Boost DNA 'Soccer Pack'
Images by adidas