Skip to content
Upcoming

adidas geeft de Yung 1 een heerlijke lente colorway

17 april 2019 11:46
adidas geeft de Yung 1 een heerlijke lente colorway

De lente komt nu echt op gang met de temperaturen die langzaam aan het stijgen zijn. Dat mensen de lichte kleuren weer uit de kast trekken is dan ook niet heel vreemd. Hetzelfde gebeurt ook bij adidas. Het bekende Duitse sportmerk geeft namelijk zijn Yung 1 model een make-over, perfect voor dit lente weer. Dit heeft geresulteerd in de adidas Yung 1 ‘Mint’.

De details

De adidas Yung 1 komt in een nieuwe colorway, speciaal voor de lente. De basis van de sneaker bestaat voornamelijk uit lichte en natuurlijke kleuren. Daarnaast vind je ook nog een zachte mint kleur en licht roze. De upper is gemaakt van mesh met daar overheen verschillende elementen van premium leather. Deze materialen komen in verschillende kleuren zoals licht grijs en een crème kleur. Hierdoor krijgt de sneaker een frisse maar vooral rustige uitstraling. De mint kleur is terug te vinden op de drie strepen aan de zijkanten van de sneaker, op de hiel en op de tong. Deze kleur zorgt ervoor dat de sneaker een vrolijke uitstraling krijgt. Ook het licht roze draagt hier goed aan bij. Dit is echter alleen heel subtiel te vinden in de adidas branding op de tong en een element onderop de sneaker.

De upper is geplaatst op een EVA midsole in dezelfde zachte kleuren als de upper. Hierdoor wordt het een mooi geheel. Deze midsole zorgt voor veel comfort en flexibiliteit waardoor de schoenen heerlijk lopen gedurende de hele dag. In deze EVA midsole is het adidas Torsion systeem verwerkt. Dit systeem is een boog dat is geplaatst onder het midden van de voet. Dit steunpunt zorgt voor een betere aanpassing op het oppervlak en biedt stabiliteit. Onder de midsole bevindt zich natuurlijk de outsole. Deze is voornamelijk zwart, maar onder de voorvoet is ook de mint kleur verwerkt.

Al met al een mooie sneaker voor de lente en natuurlijk ook de zomer. De adidas Yung 1 ‘Mint’ zijn op dit moment al verkrijgbaar voor een prijs van €120,-. Bekijk hieronder alvast de foto’s van de adidas Yung 1 ‘Mint’.


Adidas Yung-1

CG7118 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

The Turnover