Upcoming

adidas geeft de Ozweego de look van een wetsuit!

15 oktober 2019 12:30
adidas geeft de Ozweego de look van een wetsuit!

Het is nog niet heel lang geleden dat adidas haar populaire adidas Ozweego twee nieuwe colorways gaf die perfect waren voor de herfst. Het Duitse bedrijf zou adidas niet zijn als ze dit niet zouden doorzetten. Op dit moment hebben ze iets speciaals voorbereid. De adidas Ozweego Tech. Gelukkig bieden ze weer de mogelijkheid om niet uit één, maar twee colorways te kiezen!

Het materiaal dat de gigant heeft gebruikt heet neopreen. Als je globaal naar deze speciale stof kijkt kun je zeggen dat het een soort synthetisch stuk rubber is. Het is heel erg gebruikelijk binnen watersport genre. Deze stof wordt vaak aangebracht op duikpakken en wetsuits. Kwalitatief is het dan ook een uitermate hoog stuk rubber.

adidas Ozweego Tech | Closer Look

adidas gaat dus twee strakke colorways uitbrengen. Laten we beginnen met colorway nummer één. De gehele upper beschikt over de synthetische rubberen stof, dit geldt ook voor de tweede colorway. Hij heeft een soort zilveren look die onmiddellijk de ogen van al jou omstanders zal trekken. Bij de tweede colorway heerst er een wat meer paarse look over de upper. Daarnaast bevindt er nog een adiPRENE zool onder de upper. Bij de eerste colorway is hij wat meer beige van kleur en bij de tweede wat meer grijs. Ten slotte zijn beide sneakers afgemaakt met een strakke zwarte outsole.

26 oktober 2019 zullen beide beauty’s releasen. Wij verwachten dat ze over een prijskaartje van €140,- zullen beschikken. Heb jij nog twee pareltjes nodig die jou door het loodzware weer moeten slepen? Zorg dan dat jij de 26ste klaar zit om ze te bemachtigen. Houd voor meer informatie onze Releasekalender goed in de gaten.


adidas Ozweego Tech 'Clear Brown'

FU7646 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego

adidas Ozweego Tech 'Clear Granite'

FU7644 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego
Images by: adidas

The Turnover