Skip to content
Upcoming

De adidas Falcon krijgt een Neon kleurenpalet

11 maart 2019 15:44
De adidas Falcon krijgt een Neon kleurenpalet

Afgelopen jaar heeft het Duitse sportmerk adidas een nieuw model uitgebracht, de adidas Falcon. Met ambassadeurs en promotors, zoals Kylie Jenner, nam het model al snel een vlucht in de juiste richting. De laatste tijd is het wat rustig geweest rondom het model, maar adidas is weer helemaal back in the game met een nieuwe, lekker felle, zomerse colorway!

De adidas Falcon is het afgelopen jaar meerdere keren in verschillende rustige colorway uitgebracht. Meestal waren dit tonal colorways of hier en daar een fris kleurtje over een tonal colorway. Een drukke colorway zagen we nog niet echt voorbijkomen, tot nu dan.

Voor de volgende adidas Falcon release gaat de focus eigenlijk richting de jaren 80 en 90. Felle neon kleuren in overvloed!

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, leer en nubuck. Op de zijkant van de sneaker is uiteraard de glimmende lakleren patch aanwezig, een detail wat we vaker zien op de Falcon. Het bovenwerk is een mix van verschillende felle neon kleuren. De kleuren die we zien zijn oranje, neon geel, neon roze, teal groen, paars, donkergroen en gebroken wit.

Ben jij een groot liefhebber van de Neon trend en zijn felle kleuren? Deze adidas Falcon Hi-Res is dan echt iets voor jou! Check onder tussen andere adidas Falcon modellen hierrrr.

adidas Originals Falcon 'Neon'

CG6210 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Falcon
Falcon
Pictures by: Asphaltgold