Skip to content
Upcoming

adidas Falcon krijgt een “Periwinkle” Colorway

21 februari 2019 11:57
adidas Falcon krijgt een “Periwinkle” Colorway

Afgelopen jaar kwam adidas met een aantal nieuwe silhouetten. De adidas Falcon was er hier één van. adidas heeft zich voor dit model laten inspireren door de trend rondom de Dad Shoe. Deze trend is nog lang niet over gewaaid. Het is dus niet gek dat adidas weer met een nieuwe colorway komt voor dit model, namelijk de adidas Falcon “Periwinkle”. Dat de Falcon zo goed aansluit bij de Dad Shoe trend, komt natuurlijk door de dikke zool. De tussenzool, die trouwens hetzelfde is als die van de adidas Yung-1, is het meest opvallende aan de sneaker.

adidas komt nu met een nieuwe “Periwinkle” colorway voor de adidas Falcon. De basis van de sneaker bestaat uit clean wit mesh, met daaroverheen een in Trace Purple gekleurde mudguard. Daarnaast is de sneaker voorzien van kleur door het gebruik van Periwinkle op de hiel, de adidas branding aan de buitenkant van de sneaker en op de outsole. Een opvallend detail op deze, maar ook andere Falcon sneakers, is het gebruik van het holografische materiaal. Dit geeft namelijk een spiegelend effect en is te vinden op de mudguard.

De adidas Falcon “Periwinkle” wordt verwacht om op zaterdag 16 maart in de verkoop te gaan bij adidas en andere geselecteerde retailers voor een prijs van €100,- . Benieuwd waar je de sneaker kan bemachtigen? Check dan onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Falcon 'Periwinkle'

EE9311 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
adidas Falcon Wmns
EE9311
adidas Falcon Wmns
EE9311
adidas Falcon Wmns
EE9311
adidas Falcon Wmns
EE9311
Images by: adidas

The Turnover