Skip to content
Upcoming

De adidas Falcon ‘Ash Pearl’ kan nu van jou zijn met €30,- korting

1 juni 2020 11:25
De adidas Falcon ‘Ash Pearl’ kan nu van jou zijn met €30,- korting

Momenteel is dit wel één van de populairste sneakers van adidas, het Falcon model. Een colorway die zeer populair is op het adidas Falcon model, is de ‘Ash Pearl’ colorway en wij hebben goed nieuws voor jou. Deze colorway is nu namelijk afgeprijsd, dus dames grijp je kans!

De Falcon sneaker is een hardloopschoen die is gecreëerd door adidas Originals in een retrostijl. In 2018 zagen we de sneaker voor het eerst en grote namen maakte onderdeel uit van de promotie. Zo zagen we Kylie Jenner de sneaker veel promoten. De sneaker beschikt over een stevig esthetiek dat perfect past bij de chunky dad sneaker trend van dit moment.

adidas Falcon ‘Ash Pearl’ | EF4989

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit twee materialen, namelijk leer en mesh. De basis is gemaakt uit mesh met hierop lagen van leer. Wat al snel opvalt is dat vrijwel het gehele bovenwerk beschikt over een ‘Ash Pearl’ kleur. In tegenstelling tot deze kleur heeft de branding een metallic gouden kleur gekregen. Onder het bovenwerk loopt een witte EVA midsole die toch wat contrast aan de sneaker brengt. Hieronder loopt namelijk weer een ash pearl kleurige outsole.

Zoals we al zeiden is de adidas Falcon ‘Ash Pearl’ nu afgeprijsd. Om 30% korting te krijgen zal je de kortingscode: SHOP30 moeten invoeren tijdens het afrekenen. Check voor meer steals & deals onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina.


adidas Falcon

EF4989 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
adidas Falcon 'Ash Pearl'
adidas Falcon 'Ash Pearl'
adidas Falcon 'Ash Pearl'