Skip to content
Upcoming

adidas eert de Stan Smith met de ‘Stan Forever’ editie

28 november 2018 16:22
adidas eert de Stan Smith met de ‘Stan Forever’ editie

Je hebt classics en je hebt classics. Maar daarnaast heb je ook nog de adidas Stan Smith. Een sneaker die zijn oorsprong al kent in de jaren ’70.

De sneaker is vernoemd naar Stan Smith. Stan was een zeer goede tennisser, en blonk voornamelijk uit in het dubbelspel. Maar ook ook als single-speler was ie zeer goed.

De Stan Smith heeft een lange geschiedenis en is altijd een populaire sneaker gebleven. Desondanks dat de schoen Stan Smith heet is hij in eerste instantie niet voor of door hem ontworpen. De fransman Robert Haillet was eerst het gezicht van de schoen, maar in 1971 werd Stan Smith dat. Hoewel de schoen redelijk gelijk bleef stelde Stan toch een kleine verandering voor om de achillespees meer te beschermen.

De ‘Stan Forever’ sneaker komt in de klassieke wit-met-groene colorway. Een colorway die bij veel mensen in de kast heeft gestaan of nog steeds staat. De tekst ‘Stan Smith’ staat op de zijkant in het goud. Aan de binnenkant van de hiel staat #stansmithforever, een tof detail.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Stan Smith ‘Stan Forever’

Releasedatum: 01.12.2018 – 00:00
Prijs: €100,-
Colorway: Ftwr White/Ftwr White/Green
Stylecode: EF7508
Bekijk hier de storelist>>

adidas Stan Smith 'Stan Forever'

adidas Stan Smith 'Stan Forever'

adidas Stan Smith 'Stan Forever'
Images by: 43einhalb