Skip to content
Upcoming

adidas dropt vier pastel colorways op Microbounce T1

19 april 2020 15:35
adidas dropt vier pastel colorways op Microbounce T1

Terugkerend uit 2008 en frisser dan ooit, de adidas Microbounce T1. Niet zo heel lang geleden werd de sneaker opnieuw gelanceerd, en nu is het weer tijd voor een nieuwe kleurrijke drop. En dit keer is er een behoorlijke belangstelling bij, want wie is adidas als ze niet groots zouden uitpakken? Ze hebben namelijk bekend gemaakt dat ze maar liefst vier colorways droppen op het model, en je krijgt er ook nog eens lentekriebels van. Want het zijn vier verschillende pastelkleuren, en ze worden binnenkort verwacht.

adidas Microbounce T1 Pastel Pack

De Microbounce is weer terug van weggeweest na een pauze van bijna twee decennium. Maar we mogen niet klagen, want ze hebben het weer helemaal ingehaald met het aankomende 4 pack. Ze zijn alle vier voorzien van een ‘Core Black’ kleur van mesh en suede die gevestigd is op de bovenkant, wat ook niet heel nieuw is aan het model. Deze kleur is vaker gekozen voor andere Microbounce uitgaven. Hieronder vind je natuurlijk de heerlijke pastelkleuren in de kleuren roze, blauw, beige en groen.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar alle vier de sneakers zullen in 2020 worden verwacht vanaf 160,- euro en zijn te vinden op adidas en adidas retailers. Wil jij er nou als eerst bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date, en op de hoogte van de allernieuwste sneakers. Scrol naar beneden voor nog wat gave foto’s van het pack.

adidas Microbounce T1 Pastel 'True Pink'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Microbounce T1 Pastel ‘True Pink’ | FV8263

Images by adidas

adidas Microbounce T1 Pastel 'Clear Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Microbounce T1 Pastel ‘Clear Blue’ | FV8264

Images by: adidas

adidas Microbounce TL Pastel 'Cream'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Microbounce T1 Pastel ‘Cream’ | FV8265

Images by: adidas

adidas Microbounce T1 Pastel 'Ice Mint'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Microbounce T1 Pastel ‘Ice Mint’ | FV8266

Images by: adidas