Skip to content
Upcoming

adidas dropt snel het toffe Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0”

3 april 2020 17:27
adidas dropt snel het toffe Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0”

Het gaat druk worden aankomende zaterdag, want wat een releases zijn er! Zo dropt o.a. het adidas Response Hoverturf ‘Gardening Pack 2.0’. Vorig jaar ging adidas hard en had het merk vele verrassingen, het was een schat aan geïnspireerde collecties. De ‘Gardening Pack’ was er ééntje die eruit sprong, tot de dag van vandaag is het nog steeds een van de beste trio-silhouetten in een lange tijd.

Nu mogen wij opnieuw boffen, want eindelijk is de officiële 2.0 van de capsule samen met zijn voorsprong de Response Hoverturf onder de komende lei. En het komt al dichter bij, want aankomende zaterdag 4 april dropt het pack!

adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” | FX4153 | 154409

adidas heeft werkelijk alles uit de kast gehaald voor De creaties zijn geïnspireerd op wandelen en het buitenleven dan op de achtertuin. De sneaker heeft met de nieuwste en beste materialen de beste bestendigheid voor slecht weer. Dat komt goed uit met ons kikkerlandje. Met versieringen en details aan de enkel en op de tong, valt de sneaker op en is het een unieke. Daarnaast wordt de branding minimaal gehouden omdat de Three Stripes opgaan in hun monochrome achtergronden. Ze zijn dus beschikbaar in twee verschillende kleuren, zwart en wit. De reflecterende details komen terug en dat maakt ze allebei af.

Release info

Jaja, nog eventjes. 4 april hebben wij het geluk dat beide sneakers zullen droppen, om 10:00 uur moet je gereed staan. Dan zal het adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” , voor heren en dames droppen! Vanaf 160,- euro kunnen ze van jou zijn, wees er snel bij. Deze zullen net zo hard gaan als het eerste pack. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas Repsonse Hoverturf GF6100AM 'White'

FX4154 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Response Hoverturf GF6100AM 'Black'

FX4153 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas