Skip to content
Upcoming

adidas dropt snel een nieuwe Microbounce T1

22 maart 2020 09:24
adidas dropt snel een nieuwe Microbounce T1

adidas is weer in hun archiefkluis gedoken om de vergeten Microbounce-demping nieuw leven in te blazen en deze in een modern perspectief te zetten. Het was dus een kwestie van tijd dat ze weer een nieuwe Microbounce zouden droppen, en nu is het dan eindelijk zo ver. Aankomende woensdag 25 maart 2020 zal adidas Microbounce T1 nieuwste paar droppen in een colorway.

Microbounce T1

Zoals adidas zelf zegt, deze sneakers geven je look positieve energie. De tussenzool is zeker weten een opvallend iets. Verschillende pods functioneren als springplank bovenop een veel stijver loopvlak. Langs de onderkant zie je afwisseling in het meer doorschijnende afwerkingen of speels veel kleuriger. Van de twee Microbounce T1’s die in maart hun debuut maken, is er één die wat algemeen neutraler is. Hier is gebruik gemaakt van zwart gaas, met accentuerende cremé spatborden. De volgende neigt naar wat meer kleur en variatie door de gele kleur die over de sneaker bezit.

adidas Microbounce T1 ‘black’ | FW9785

Het middenzoolsysteem is geïnspireerd op tech uit het begin van de 21ste eeuw. Het gelaagde bovenwerk schittert met een lakleren mudguard die zorgt voor extra glans. De vergeten Microbounce is in nieuw leven geblazen. Deze is in een modern perspectief verwerkt. Verhoogde mediale wanden houden het laagzwart tot een grimmig zwart kleurtje.

Release info

Woensdag 25 maart 2020 zal dit paar droppen op adidas zelf. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 160,- euro en je kan ze precies om middernacht bemachtigen. Ze zullen beschikbaar zijn voor vrouwen én mannen! Wees er snel bij want ze zullen hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de laatste releases en sneaker nieuwtjes? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas Microbounce T1 'Black'

FW9785 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakernews