Skip to content
Upcoming

adidas dropt morgen, vrijdag 5 juni, zeven milieubewuste sneakers

4 juni 2020 15:06
adidas dropt morgen, vrijdag 5 juni, zeven milieubewuste sneakers

5 juni belooft een drukke dag te worden voor adidas. Het merk heeft behoorlijk wat releases op de planning staan, namelijk 7 nieuwe sneakers! Van de Superstars, Stan Smith, tot aan de adidas Continental. Alle sneakers hebben een zelfde gespikkelde zool maar toch ieder z’n eigen kenmerkende uiterlijk. Ook zijn ze voorzien met de tekst “This shoe alone will not save the planet”. Van sommige paartje zijn de veters een gaaf kleurtje. Vanaf vannacht, vrijdag 5 juni om 00:00 uur, zullen ze verkrijgbaar zijn bij adidas en adidas retailers, lees dus snel verder voor alle informatie.

“This shoe alone will not save the planet”. Inmiddels weten we dat adidas de afgelopen jaren ontzettend bezig is met het creëren van sustainable sneakers. Het merk wilt in 2024 al het polyester in alle producten afschaffen, en dat is nog wel wat! Daarnaast wil het merk ook alleen gerecyclede kunststoffen gebruiken voor hun items, dus zowel voor schoenen als kleding.

adidas “This shoe alone will not save the planet”

Er zijn dus zeven verschillende colorways op meerdere modellen gevestigd. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor meerdere Superstars, waaronder één Bold, Supercourt, twee verschillende Stan Smiths, Continental 80 en de SC Premiere. Dat zijn behoorlijk wat sneakers kun je wel zeggen. Ze zijn alle zeven voorzien van dezelfde buitenzool, die hebben een witte basis gekregen met hier overheen verschillende kleuren spikkels. Bij de Superstars en één Stan Smith is er gekozen om de veters een fel kleurtje te geven.

Release info

Yes! Nog een paar uurtjes wachten dus, dan zullen ze alle zeven eindelijk uit komen. Op vrijdag 5 juni 2020 om 00:00 uur zullen ze verkrijgbaar zijn bij diverse geselecteerde adidas-retailers. De prijzen verschillen nog een beetje, maar zullen beginnen vanaf 100,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Supercourt Clean Classic 'White'

FU9728 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SUPERCOURT ‘WHITE’ | FU9728

adidas Superstar Clean Classic 'White'

FW2293 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

SUPERSTAR ‘WHITE’ | FW2293

adidas Superstar Bold W Clean Classic 'White'

FY0129 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

SUPERSTAR BOLD W ‘WHITE’ | FY0129

adidas Stan Smith Clean Classic 'White'

FV0534 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS STAN SMITH ‘WHITE’ | FV0534

adidas SC Premiere Clean Classic 'White'

FW2361 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SC PREMIERE ‘WHITE’ | FW2361

adidas Continental 80 Clean Classic 'White'

FV8468 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

CONTINENTAL 80 ‘WHITE’ | FV8468

adidas Stan Smith Clean Classic 'White/Green'

FU9609 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

STAN SMITH ‘WHITE/GREEN’ | FU9609

Images by: 43einhalb