Skip to content
Upcoming

adidas brengt twee colorways op de Ultraboost Parley Uncaged

30 april 2020 18:00
adidas brengt twee colorways op de Ultraboost Parley Uncaged

adidas heeft dit jaar ontzettend druk gehad dit jaar, dat kwam vooral door de verjaardag van het Superstar model die dit jaar alweer 50 jaar bestaat. Maar toch heeft het merk de tijd vrij gemaakt om een ander model in de watten te stoppen, de Ultra Boost Parley. Normaliter zijn we gewend dat het model als één paar wordt vrijgegeven, maar adidas zou adidas niet zijn als ze ons niet zouden verassen, en dat hebben ze gedaan. Er is namelijk bekend gemaakt dat er dit keer twee a’Parley’ colorways worden gedropt.

adidas onthulde de Ultra boost in 2015, en maakte de sneaker bekend als ‘de beste hardloopschoen ooit’. Dit was nogal een statement, ook al had het merk een enorme geschiedenis die behoorlijk indrukwekkend is, was het best een verheven uitspraak. Maar adidas was zeker van zijn zaak en wist dat de sneaker ver boven de verwachtingen zou komen en dit allemaal overtrof. Maar wat ze niet hadden verwacht, was dat het ook de zou veranderen en de modewereld zou beïnvloeden. Want ook word de Boost technologie gebruikt in het verschillende Yeezy’s.

adidas Ultraboost Uncaged Parley

Er zullen dus twee colorways worden gedropt van het Ultraboost model. Samen met Parley is er nog een hele tijd aan gewerkt. Het Ultra Boost DNA is geworteld in het oorspronkelijke vorm van het model. De volgende uitgave zet niet alleen het milieuvriendelijke partnerschip voort, waarmee ze de strijd tegen afval tegen gaan maar knikt ook naar een van de meest begeerde releases. Plastic dat uit de oceaan komt is verwerkt in vezels op beide colorways.

Release info

Nog eventjes wachten, op maandag 8 juni worden beide colorways verwacht vanaf 00:00 uur. Ze zullen verkrijgbaar zijn voor de dames en heren vanaf 200,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'White'

EH1173 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED PARLEY ‘WHITE’ | EH1173

Images by: adidas

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'Core Black'

EH1184 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED PARLEY ‘CORE BLACK’ | EH1184

Images by: adidas