Skip to content
Upcoming

adidas brengt Slip-On effect op de Stan Smith

17 mei 2020 12:43
adidas brengt Slip-On effect op de Stan Smith

Je hoeft maar één keer te roepen en adidas hoort het, de beloofde Stan Smith is er nu in Slip-On model in een heerlijke ‘Cloud White’ colorway. Het merk geeft aan niet bang te zijn om nieuwe dingen uit te proberen, en dat blijkt. De sneaker maakte zijn debuut als tennisschoen in de heerlijke jaren ’70. Het paar werd enorm bekend als een echte strakke icoon die je wel in je elke sneaker collectie zou terug vinden. De Slip On is er in drie verschillende colorways en is nu al verkrijgbaar! Lees dus snel verder voor alle informatie over dit heerlijke paar.

De klassieke Stan Smith van adidas werd op de markt gebracht als een tennisschoen, en was meer een ode aan de tennisspeler Stan Smith. De speler was actief in de jaren ’60 tot de ’80’s. De sneaker maakte zijn debuut in 1973 en ging al snel als een speer, het paar werd zowel buiten als binnen het veld gedragen en is nu nog steeds een echte klassieker. Het paar heeft veel colorways mogen ontvangen en er is ook veel mee geëxperimenteerd, kijk maar naar de nieuwste uitgave.

Stan Smith Slip-On ‘Cloud White’ | FX0532

Natuurlijk heeft de klassieke Stan Smith nog steeds zijn klassieke uiterlijk, maar dan met een behoorlijke verandering aan de hak. Een dagelijks muiltje voor elke gelegenheid! Hij is voorzien van het witte klassieke lederen dat over de gehele sneaker gevestigd is, de rubberen buitenzool zorgt voor stevigheid. De veters zijn er neer gezet voor de sier, want die heb je natuurlijk helemaal niet nodig met de slip on functie.

Release info

Het heerlijke paar is inmiddels al verkrijgbaar bij adidas en adidas retailers, ga jij hem ook coppen? Of ben je geïnteresseerd in de andere twee colorways? Klik dan hier voor de gehele collectie. De ‘Cloud White’ zal verkrijgbaar zijn vanaf 69,95,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Stan Smith Slip-On 'Triple White'

FX0532 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas