Skip to content
Upcoming

adidas brengt drie verschillende colorways uit op het ZX8000 model

10 april 2020 15:45
adidas brengt drie verschillende colorways uit op het ZX8000 model

adidas brengt drie verschillende colorways uit op het ZX8000 model. Eerder in dit jaar kwamen er al verschillende uit, maar daar kunnen deze drie nieuwe aan toegevoegd worden. Het zijn drie totaal verschillende colorways die toch allemaal echt te gek zijn! Voor €120,- kan je een van deze colorways bemachtigen. Alle drie de colorways zijn perfect voor het zonnige weer en kunnen makkelijk gecombineerd worden! Lees verder voor meer informatie.

Zoals eerder al benoemd werd verschenen er eerder dit jaar al verschillende colorways van het adidas ZX8000 model. De ZX8000 was de eerste sneaker van adidas die Torsion gebruikten. In 1988 kwam de sneaker op de markt en is ondertussen al in heel veel verschillende jasjes gehesen. De Torsion zou zorgen voor extra steun en flexibiliteit tijdens het hardlopen. Vandaag de dag wordt de sneaker vooral gebruikt als lifestyle sneaker.

adidas ZX8000 ‘Turqoise’ | EF4366

Het wit lederen bovenwerk wordt afgemaakt door verschillende kleuren en materialen. Bijvoorbeeld de blauwe lining, die ook de te zien is bij de veters en op de zijkant van de sneaker. Op de heel zijn delen van geel mesh te zien en de drie welbekende strepen van adidas zijn paars gekleurd. De midsole heeft een mintgroene kleur ontvangen met daaronder de outsole die zwart gekleurd is. De branding op de tong is overigens paars gekleurd.

adidas ZX8000 'Turqouise'

EF4366 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

adidas ZX8000 ‘Raw White’ | EG8877

De ‘Raw White’ colorway is erg strak. Er worden niet teveel kleuren gebruikt of gekke details. Het bovenwerk bestaat uit een lichtgrijs mesh. De overlays zijn van een grijs suède. De adidas strepen zijn wit met hierbij een donkerblauw ‘schaduw effect’.

adidas ZX8000 'Raw White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas ZX8000 ‘Vapor Pink’ | EF4367

Dit is de meest opvallende colorway die zal verschijnen, er zijn veel kleuren te zien en dat geeft de sneaker een vrolijke look. Op het bovenwerk is deels roze leer te zien, met geel lederen overlays. Het roze leer is deels op de hiel te zien, de tong en de toebox. De toebox wordt afgewerkt met een zilveren detail. Op de hiel is een deel groen mesh te zien. De lining is oranje net als een deel van de lace panels.

adidas ZX8000 'Vapor Pink'

EF4367 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Alle drie de colorways van de adidas ZX8000 zullen in ieder geval verschijnen bij 43Einhalb. Er zal een prijskaartje van €120,- aanhangen. Wanneer je deze te gekke colorways kan bemachtigen is nog onbekend. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates kan je ons volgen op social media, en de releasekalender in de gaten houden.