Skip to content
Upcoming

adidas brengt de jaren 80 terug

26 februari 2019 13:27
adidas brengt de jaren 80 terug

adidas brengt het jaren 80 model “Powerphase” weer terug in twee nieuwe colorways “Clout White” en “Ecru Tint”. Deze sneaker heeft weer veel aandacht gekregen na de release van de “Powerphase” Yeezy.

De details
Deze twee nieuwe colorways houden zich helemaal aan het originele design. Zo is de upper geheel gemaakt van leer, staan er aan de zijkant van de sneaker de drie gestikte strepen van adidas, het logo van adidas zit in een apart hokje boven de drie strepen in de kleuren rood en blauw en staat de naam van de sneaker “Powerphase” Links schuin van de drie strepen. Om de sneaker af te sluiten hebben beide colorways een wit/beige zool.

De adidas Powerphase zal gaan droppen op 1 maart bij adidas.nl en gaat €110,- kosten. Wil jij deze release niet missen? Check dan onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Powerphase 'Ecru Tint'

EF2889 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

adidas Powerphase 'Off White'

EF2888 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders